Een oerdegelijke zeshoekige picknicktafel met een royale bladmaat en voorzien van parasolopening. De picknicktafel is geschikt voor intensief gebruik en biedt ruim plaats aan zes volwassenen.

Terug

Deze picknicktafel zeshoek heeft brede zitbanken die ruim plaats bieden aan zes volwassenen. Een doordachte constructie zorgt voor een picknicktafel die erg stabiel staat en ziet er schitterend uit door de uitstekende afwerking. Voor de productie wordt Noord-Europees vurenhout gebruikt dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. Alle onderdelen worden per stuk bewerkt en onder druk geïmpregneerd waardoor de picknicktafel een lange levensduur heeft. Een splintervrije afwerking zorgt voor een plezierig gebruik. De picknicktafel is voorzien van een parasolopening en wordt compleet gemonteerd afgeleverd.

EAN-nummer
8719074043807
Bestelnummer
0438
Lengte
228cm
Breedte
200cm
Hoogte
76cm
Zithoogte
46cm
Blad- en zittingdikte
45mm
Tafelblad
135x123cm
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
zeshoek
Aantal personen
6
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.