Een rechthoekige picknicktafel van 230×160 cm die door het ontwerp met een verlengd blad geschikt is voor rolstoelgebruikers.

Terug

Deze picknicktafel heeft een blad dat 50 cm langer is dan de zitgedeeltes, waardoor er ruimte is voor rolstoelgebruik aan het uiteinde van de tafel. Het stevige ontwerp is volledig geschroefd vanaf de onderkant, met een splintervrije afwerking en parasolopening. Gemaakt van Noord-Europees vurenhout met FSC®-keurmerk is een langdurig gebruik van deze picknicktafel gegarandeerd. Hij wordt volledig gemonteerd geleverd, montage is du niet meer nodig.

EAN-nummer
8719074042503
Bestelnummer
0425
Lengte
230 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
45 mm
Bladmaat
230x85 cm
Zittinglengte
180 cm
Aantal personen
7
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
compleet gemonteerd (bouwpakket op aanvraag)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.