Robuuste houten rugleuning met gegalvaniseerd frame, speciaal ontworpen voor picknicktafel 0408 met afmetingen van 180x160cm, 35 mm.

Terug

Optimaal zitcomfort aan uw picknicktafel met deze rugleuning. Het stevig en gegalvaniseerde metalen frame zorgt voor een perfecte zithouding. Het gebruikte Noord-Europese hout is voorzien van het FSC®-keurmerk. Dankzij zorgvuldig geschuurde uiteinden is het hout splintervrij. Elk onderdeel is onder druk geïmpregneerd en draagt het KOMO-keurmerk voor extra duurzaamheid. De rugleuning is per stuk te bestellen, montage is eenvoudig met meegeleverde schroeven en voorgeboorde gaten. Geniet van een nog aangenamere zitervaring met deze kwalitatief hoogwaardige uitbreiding van uw picknicktafel.

EAN-nummer
8719074040813
Bestelnummer
04081
Lengte
180 cm
Hoogte
30 cm
Houtdikte
35 mm
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (deels al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.