Robuuste houten rugleuning met gegalvaniseerd onderstel, perfect passend bij picknicktafel 0406, met afmetingen 180×160 cm en een dikte van 45 mm.

Terug

Optimaal zitcomfort met deze rugleuning voor uw picknicktafel. Het solide metalen frame is gegalvaniseerd en het hout is voor een comfortabele gebruikservaring zorgvuldig geschuurd en splintervrij. Het hout is voorzien van het FSC®-keurmerk en ieder onderdeel is onder druk en met KOMO-keur geïmpregneerd. De rugleuning kan per stuk worden besteld en moeiteloos op de poten van de picknicktafel worden bevestigd met de meegeleverde schroeven en voorgeboorde gaten. Ervaar extra comfort en voeg stijl toe aan uw picknicktafel met deze hoogwaardige en praktische toevoeging.

EAN-nummer
8719074040615
Bestelnummer
04061
Lengte
180 cm
Hoogte
30 cm
Houtdikte
45 mm
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (deels al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.