Verbeter het zitcomfort van je picknicktafel met deze stevige rugleuning met gegalvaniseerd frame en houten balken. Perfect passend bij een picknicktafel van 160×230 cm.

Terug

Ultiem zitcomfort met deze rugleuning. Perfect passend aan een picknicktafel van 230×160 cm. Het solide, gegalvaniseerde metalen frame biedt een ergonomische zitpositie. Het Noord-Europese hout met FSC®-keurmerk is splintervrij geschuurd en grondig verduurzaamd via impregnering onder druk en KOMO-keur. Eenvoudig te monteren dankzij de meegeleverde schroeven en voorgeboorde gaten, waardoor je deze rugleuning moeiteloos aan je picknicktafel kunt bevestigen.

EAN-nummer
8719074040912
Bestelnummer
04091
Lengte
230 cm
Hoogte
30 cm
Houtdikte
45 mm
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (deels al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.