Stijlvolle statafel met inklapbaar onderstel. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Noord-Europees hout. De tafel heeft een hoogte van 110 cm en een royaal tafelblad met een diameter van 100 cm.

Terug

Een solide houten statafel met een royale bladdiameter van 100 cm. De hoogte is 110 cm. Het stevige, inklapbare onderstel zorgt ervoor dat de tafel gemakkelijk op te bergen is. Wordt gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk, elk onderdeel is onder druk verduurzaam en zorgvuldig splintervrij afgewerkt. Zowel het blad als het onderstel worden volledig gemonteerd geleverd, waardoor verdere montage overbodig is. Met zijn degelijke constructie is deze statafel een duurzame toevoeging die jarenlang meegaat, perfect voor elke gelegenheid.

EAN-nummer
8719074048109
Bestelnummer
0481
Hoogte
110 cm
Diameter tafelblad
100 cm
Bladdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.