Een stevige tuintafel met afmetingen van 180×75 cm en een dikte van 35mm. Gemaakt van Noord-Europees vurenhout, voorzien van het FSC®-keurmerk.

Terug

Deze tuintafel heeft een stevige constructie met een houten dwarsbalk in het midden onderin. Het hout is afkomstig uit Noord-Europa, voorzien van het FSC®-keurmerk, en herkenbaar aan de rustige nervenstructuur en kleine, gezonde noesten. Ieder onderdeel is onder druk geïmpregneerd en splintervrij afgewerkt. De tuintafel is duurzaam en wordt geleverd als bouwpakket. Montage is eenvoudig, zowel tafelblad als zijkanten zijn al compleet voorgemonteerd.

EAN-nummer
8719074044606
Bestelnummer
0446
Lengte
180 cm
Breedte
75 cm
Hoogte
76 cm
Bladdikte
35 mm
Bladmaat
75x180 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket (tafelblad en zijkanten zijn al gemonteerd).
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.