Een compacte, vierkante tuintafel van 90x90cm. Heeft een oerdegelijke constructie en kan met veel verschillende tuinmeubelen gecombineerd worden.

Terug

Tuintafel Zeist 90x90cm heeft een sterke constructie, waarbij de poten met een gegalvaniseerde hoekplaat aan het tafelblad zijn bevestigd. Daardoor staat de tuintafel stevig en kan jarenlang mee. Voor de productie is Noord-Europees naaldhout gebruikt dat is voorzien van het FSC®-keurmerk. De onderdelen zijn per stuk, onder druk geïmpregneerd. Alle delen zijn vanaf de onderzijde geschroefd en splintervrij afgewerkt. Aan deze tuintafel kan jarenlang plezier beleefd worden. Levering in bouwpakket, met een compleet gemonteerd blad.

EAN-nummer
8719074047201
Bestelnummer
0472
Lengte
90cm
Breedte
90cm
Hoogte
76cm
Bladdikte
35mm
Bladmaat
90x90cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
vierkant
Afleverwijze
bouwpakket (tafelblad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.