Een stevige, vierkante tuintafel uit de serie Zeist met een afmeting van 90×90 cm. Deze compacte tafel heeft een solide constructie en is perfect te combineren met diverse tuinmeubelstijlen.

Terug

Tuintafel Zeist met een afmeting van 90×90 cm wordt gekenmerkt door de robuuste constructie, waarbij de poten met gegalvaniseerde hoekplaten zijn bevestigd aan het tafelblad. Dit zorgt voor een stabiele tuintafel die jarenlang meegaat. Voor de productie is gebruikgemaakt van Noord-Europees naaldhout met het FSC®-keurmerk. Ieder onderdeel is apart onder druk geïmpregneerd en alle onderdelen zijn vanaf de onderzijde geschroefd. De afwerking is splintervrij, waarmee deze tuintafel garant staat voor een jarenlang plezierig gebruik. Wordt als bouwpakket geleverd, met een volledig gemonteerd tafelblad.

EAN-nummer
8719074047201
Bestelnummer
0472
Lengte
90 cm
Breedte
90 cm
Hoogte
76 cm
Bladdikte
35 mm
Bladmaat
90x90 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
vierkant
Afleverwijze
bouwpakket (tafelblad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.