Prachtige tuintafel met een royaal tafelblad van 180×100 cm. De stevige vierkante poten geven de tafel een robuuste uitstraling.

Terug

Tuintafel Lisse is gemaakt van prachtige brede planken en heeft een royale afmeting van 180×100 cm. De onderdelen zijn allemaal splintervrij afgewerkt, waardoor je zorgeloos kunt genieten. De montage is eenvoudig, aangezien alleen de vierkante poten nog onder het tafelblad bevestigd hoeven te worden. De robuuste constructie wordt versterkt door de metalen hoekverbinding tussen de poten en het tafelblad. De tafel is gemaakt van Noord-Europees naaldhout met een FSC®-keurmerk. Het hout is onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd, wat zorgt voor een uitstekende duurzaamheid. Deze tafel is ontworpen om jarenlang mee te gaan.

EAN-nummer
8719074054209
Bestelnummer
0542
Lengte
180 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
76 cm
Bladdikte
35 mm
Bladmaat
180x100 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (tafelblad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.