Genieten gegarandeerd met deze prachtige tuintafel van 221×100 cm. Het tafelblad rust op een robuust onderstel met stevige, vierkante poten.

Terug

Deze prachtige tuintafel is gemaakt van Noord-Europees naaldhout, voorzien van FSC®-keurmerk. Het is een duurzame tafel die jarenlang meegaat. Het hout kenmerkt zich door een rustige nerfstructuur en kleine, gezonde noesten. De gezaagde uiteinden zijn zorgvuldig geschuurd, waardoor de tafel rondom splintervrij is. Alle onderdelen zijn apart bewerkt en geïmpregneerd. Omdat het tafelblad al volledig gemonteerd is, is montage eenvoudig. Met de brede, dikke planken straalt deze tafel robuustheid uit.

EAN-nummer
8719074055206
Bestelnummer
0552
Lengte
230 cm
Breedte
100 cm
Hoogte
76 cm
Bladdikte
35 mm
Bladmaat
221x100 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (tafelblad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.