Mooie houten tuintafel van 120cm met gefreesde rondingen. Heeft dikke brede planken en een sterke constructie met kruisverbinding.

Terug

Tuintafel Sneek wordt gemaakt van Noord-Europees naaldhout dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. Het hout is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd, daardoor heeft een hout een hoge duurzaamheid en kan de tuintafel jarenlang mee. De tuintafel is netjes afgewerkt en een dwarsbalk onderin zorgt voor stevigheid in de constructie. Wordt als bouwpakket geleverd met een al compleet gemonteerd tafelblad. Deze tuintafel is ook verkrijgbaar in 170cm lengte en is prima te combineren met tuinbank Sneek.

EAN-nummer
8719074074207
Bestelnummer
0742
Lengte
120cm
Breedte
70cm
Hoogte
76cm
Houtdikte
38mm
Bladmaat
70x120cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket (tafelblad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.