Prachtige tuintafel Sneek, gemaakt van Noord-Europees vurenhout met FSC®-keurmerk. Ruime tuintafel met een lengte van 170cm.

Terug

Een tuintafel van 170cm lang met mooie gebogen poten in een kruisverband. Sterke constructie met een balk onderin de tuintafel die voor stevigheid zorgt. Splintervrij afgewerkt Noord-Europees vurenhout voorzien van een FSC®-keurmerk. Alle onderdelen zijn onder druk verduurzaamd en daarna gedroogd, deze werkwijze zorgt voor een lange levensduur van de tuintafel. Montage van de tuintafel is eenvoudig aangezien het blad bij levering al is gemonteerd. In combinatie met tuinbank Sneek vormt deze tuintafel een prachtige set.

EAN-nummer
8719074075204
Bestelnummer
0752
Lengte
170cm
Breedte
70cm
Hoogte
76cm
Houtdikte
38mm
Bladmaat
170x70cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket (tafelblad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.