Duurzame houten tuintafel model Zeist, royale afmeting van 85×180 cm. Robuuste uitstraling door het dikke tafelblad en de vierkante poten.

Terug

Tafel Zeist is een stevige tuintafel die is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Elk onderdeel wordt per stuk bewerkt en onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. De zorgvuldig geschuurde uiteinden zorgen voor een splintervrij product. De robuuste vierkante poten zijn stevig verbonden met het tafelblad via gegalvaniseerde tafelhoeken, wat resulteert in een stabiele constructie die jarenlang meegaat. De tafel wordt als bouwpakket geleverd, waarbij het blad al volledig is voorgemonteerd.

EAN-nummer
8719074044200
Bestelnummer
0442
Lengte
180 cm
Breedte
85 cm
Hoogte
76 cm
Bladdikte
45 mm
Bladmaat
85x180 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (blad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.