Stevige houten tuintafel Zeist met een ruime bladmaat van 85x180cm. Robuuste uitstraling door de combinatie van het dikke blad en de vierkante poten.

Terug

Tafel Zeist is een robuuste tuintafel die wordt gemaakt van een hoge kwaliteit Noord-Europees naaldhout. Het hout is voorzien van een FSC®-keurmerk en wordt per onderdeel bewerkt. Na bewerking worden de onderdelen onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat de gezaagde uiteinden worden geschuurd is de tuintafel rondom splintervrij. De robuuste vierkante poten zijn met een gegalvaniseerde tafelhoek met het blad verbonden, daardoor heeft de tuintafel een stabiele constructie en kan jarenlang mee. Wordt geleverd als bouwpakket, waarbij het blad al geheel is gemonteerd.

EAN-nummer
8719074044200
Bestelnummer
0442
Lengte
180cm
Breedte
85cm
Hoogte
76cm
Bladdikte
45mm
Bladmaat
85x180cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (blad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.