Robuuste tuintafel Zeist van 230cm lang. Een dik blad, vierkante poten en stevige hoekverbindingen maken deze tuintafel stabiel.

Terug

Een perfect afgewerkte houten tuintafel uit de serie Zeist. Het blad is 230cm lang en 85cm breed, met een dikte van 45mm heeft de tuintafel een robuuste uitstraling. Het hout is van Noord-Europese kwaliteit en heeft een FSC®-keurmerk. Alle onderdelen zijn na bewerking onder druk geïmpregneerd en zijn vanaf de onderzijde dubbel geschroefd. Een stevige tuintafel met dikke vierkante poten die met een metalen hoekplaat aan het tafelblad zijn verbonden. De tuintafel wordt als bouwpakket geleverd, omdat alleen de poten onder het blad bevestigd hoeven te worden, is montage erg eenvoudig. Een tuintafel die geschikt is voor veelvuldig gebruik en met een neutrale uitstraling goed gecombineerd kan worden met diverse tuinmeubelen.

EAN-nummer
8719074045207
Bestelnummer
0452
Lengte
230cm
Breedte
85cm
Hoogte
76cm
Bladdikte
45mm
Bladmaat
85x230cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (blad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.