Deze stevige tuintafel Zeist heeft een lengte van 230 cm en is voorzien van een robuust tafelblad, vierkante poten en solide hoekverbindingen, waardoor deze tafel buitengewone stabiel staat.

Terug

Een prachtige houten tuintafel uit de serie Zeist. Met een lengte van 230 cm en een breedte van 180 cm, straalt de tafel stevigheid uit dankzij een robuust blad met een dikte van 45 mm. Het hout is van hoogwaardig Noord-Europese kwaliteit en draagt het FSC®-keurmerk. Na zorgvuldige behandeling zijn alle onderdelen per stuk onder druk geïmpregneerd en vanaf de onderzijde dubbel geschroefd. De tafel heeft robuuste vierkante poten die stevig aan het tafelblad zijn bevestigd met metalen hoekplaten. Als handig bouwpakket geleverd, alleen de poten hoeven nog maar onder het blad bevestigd te worden. Deze tuintafel is ontworpen voor frequent gebruik en heeft een neutrale uitstraling waardoor deze prima gecombineerd kan worden met diverse buitenmeubelen.

EAN-nummer
8719074045207
Bestelnummer
0452
Lengte
230 cm
Breedte
85 cm
Hoogte
76 cm
Bladdikte
45 mm
Bladmaat
85x230 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (blad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.