Een lage houten tuintafel uit de serie Zeist, dit stevige salontafelmodel is uitstekend te combineren met de parkbank Zeist.

Terug

De houten salontafel Zeist biedt een optimale gebruikservaring met een bladafmeting van 120x70cm. Voor de productie is gebruikgemaakt van Noord-Europees naaldhout, voorzien van een FSC®-keurmerk. Het hout is zorgvuldig geschuurd en per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. De vierkante poten zijn op solide wijze aan het blad bevestigd, met metalen hoekverbindingen, waardoor de tafel tegen een stootje kan. Bij levering is het blad al volledig gemonteerd; alleen de poten dienen nog te worden bevestigd.

EAN-nummer
8719074046709
Bestelnummer
0467
Lengte
120 cm
Breedte
70 cm
Hoogte
45 cm
Bladdikte
35 mm
Bladmaat
70x120 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (tafelblad is als gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.