Een laag model houten tuintafel uit de serie Zeist. Een solide salontafel die uitstekend met een parkbank te combineren is.

Terug

De houten salontafel Zeist heeft een bladafmeting van 120x70cm, daarmee is het een royale lage tuintafel. Voor de productie is gebruik gemaakt van Noord-Europees naaldhout met een FSC®-keurmerk. Het hout is splintervrij afgewerkt en per onderdeel onder druk geïmpregneerd. De vierkante poten worden met behulp van een metalen hoekverbinding aan het blad bevestigd. Zo krijgt de tuintafel een stevige constructie die bestand is tegen een stootje. Wordt geleverd met een compleet gemonteerd blad waar alleen de poten nog onder bevestigd dienen te worden.

EAN-nummer
8719074046709
Bestelnummer
0467
Lengte
120cm
Breedte
70cm
Hoogte
45cm
Bladdikte
35mm
Bladmaat
70x120cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (tafelblad is als gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.