Schitterende hardhouten tuinbank met fraai gegalvaniseerd onderstel. Zorgvuldig geschuurde, splintervrije latten die zijn voorzien van het FSC®-keurmerk. Afwerking in detail met metalen slotboutjes.

Terug

Schitterende hardhouten tuinbank met een volledig gegalvaniseerd frame. Met een breedte van 120 cm biedt deze bank comfortabel plaats aan twee volwassenen. De duurzame hardhouten latten zijn voorzien van het FSC®-keurmerk en zijn aan de uiteinden zorgvuldig geschuurd, wat resulteert in een splintervrije tuinbank. De afwerking met rvs-slotboutjes geeft de bank een extra luxe uitstraling.

EAN-nummer
8719074041308
Bestelnummer
0413
Breedte
120 cm
Hoogte
81 cm
Zithoogte
43 cm
Kleur
bruin
Materiaal
hout
Aantal personen
2
Afleverwijze
bouwpakket
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Hardhout is van nature zeer duurzaam, waardoor het onbehandeld buiten kan worden gebruikt. De natuurlijke vergrijzing en verweerde uitstraling die het gevolg zijn van blootstelling aan weersinvloeden, voegen een authentiek karakter toe aan het hout. Om dit verweerproces tegen te gaan, kunt u het product behandelen met een geschikte hardhoutolie of beits, waarbij het gebruik van een ademende variant wordt aanbevolen (vermijd afsluitende verf- of laklagen). Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.