Tuinbank hardhout van 180 cm. Het elegante frame is gegalvaniseerd en de afwerking is gedetailleerd met roestvrijstalen slotboutjes. De geschuurde uiteinden zorgen voor een splintervrije tuinbank.

Terug

Een solide tuinbank gemaakt uit hardhout, voorzien van het FSC®-keurmerk. Met een breedte van 180 cm biedt deze bank ruim plaats aan drie volwassen personen. De afwerking is van hoge kwaliteit, met zorgvuldig geschuurde latten en roestvrijstalen slotboutjes. Het fraai vormgegeven onderstel is gemaakt van gegalvaniseerd metaal. Dankzij de duurzaamheid van het hardhout gaat deze tuinbank jarenlang mee. Naast thuisgebruik is de bank ook uitstekend geschikt voor toepassingen in horeca of recreatieve omgevingen.

EAN-nummer
8719074041704
Bestelnummer
0417
Breedte
180 cm
Hoogte
81 cm
Zithoogte
43 cm
Kleur
bruin
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket
Aantal personen
3
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Hardhout is van nature zeer duurzaam, waardoor het onbehandeld buiten kan worden gebruikt. De natuurlijke vergrijzing en verweerde uitstraling die het gevolg zijn van blootstelling aan weersinvloeden, voegen een authentiek karakter toe aan het hout. Om dit verweerproces tegen te gaan, kunt u het product behandelen met een geschikte hardhoutolie of beits, waarbij het gebruik van een ademende variant wordt aanbevolen (vermijd afsluitende verf- of laklagen). Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.