Oersterke vierkante zandbak met een royale afmeting van 150x150cm. Wordt gemaakt van Noord-Europees vurenhout met FSC®-keurmerk.

Terug

Robuuste houten zandbak met een stevige constructie. Gemaakt van Noord-Europees vurenhout met FSC®-keurmerk. Het hout is per onderdeel onder druk en KOMO-keur is geïmpregneerd. De dikke planken zijn glad geschaafd en splintervrij afgewerkt. De royale maat van 150x150cm zorgt voor jarenlang speelplezier. De zandbak is voorzien van een mooie brede rand bovenop de zijkanten. Omdat de zijkanten van de zandbak bij levering al gemonteerd zijn, is montage gemakkelijk.

EAN-nummer
8719074081502
Bestelnummer
0815
Lengte
150cm
Breedte
150cm
Hoogte
32cm
Houtdikte
28mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.