Oerdegelijke vierkante zandbak met een royaal formaat van 150×150 cm, gemaakt van Noor-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk.

Terug

Stevige houten zandbak met een solide constructie, gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Het hout is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. De dikke planken zijn glad geschaafd en splintervrij afgewerkt. Met royale afmetingen van 150×150 cm biedt deze zandbak veel speelplezier. De zandbak is voorzien van een fraaie brede rand bovenop de zijkanten. Dankzij de deels voorgemonteerde zijkanten is de montage moeiteloos.

EAN-nummer
8719074081502
Bestelnummer
0815
Lengte
150 cm
Breedte
150 cm
Hoogte
32 cm
Houtdikte
28 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.