Rechthoekige zandbak met bijpassend houten deksel. Afmetingen van 80×120 cm en splintervrij afgewerkt. Per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Voorzien van het FSC®-keurmerk.

Terug

Schitterende houten zandbak met tweedelig deksel. Deze ruime zandbak meet 120×80 cm en is onder KOMO-keur per onderdeel verduurzaamd. Is voorzien van een uiterst stevige hoekverbinding en splintervrije afwerking. Voor de productie van deze zandbak wordt Noord-Europees naaldhout gebruikt, dat het FSC®-keurmerk draagt. Met een fraaie brede rand biedt deze zandbak jarenlang speelplezier. Geschikt voor zowel thuisgebruik als voor scholen, kinderopvang en recreatie. De montage van de zandbak is eenvoudig, omdat de zijkanten al deels zijn voorgemonteerd.

EAN-nummer
8719074081205
Bestelnummer
0812
Lengte
120 cm
Breedte
80 cm
Hoogte
32 cm
Houtdikte
28 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket (zijkanten deels al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.