Rechthoekige zandbak met houten deksel. Ruime afmeting van 120x80cm. Per onderdeel onder druk en KOMO-keur verduurzaamd.

Terug

Schitterende zandbak voorzien van een tweedelig houten deksel. Deze zandbak heeft een afmeting van 120x80cm en is onder druk en KOMO-keur verduurzaamd. De afwerking is netjes en splintervrij, de hoekverbinding is oersterk. Voor de productie van de zandbak wordt Noord-Europees vurenhout gebruikt dat is voorzien van het FSC®-keurmerk. De zandbak is voorzien van een mooie brede rand en zorgt voor jarenlang speelplezier. Geschikt voor thuisgebruik, maar ook prima geschikt voor toepassing bij scholen, kinderopvang en recreatie. Wordt als bouwpakket geleverd, maar omdat de zijkanten al gemonteerd zijn, is de montage eenvoudig.

EAN-nummer
8719074081205
Bestelnummer
0812
Lengte
120cm
Breedte
80cm
Hoogte
32cm
Houtdikte
28mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket (zijkanten deels al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.