Degelijke houten zandbak van 100x100cm. Gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Wordt geleverd inclusief houten deksel.

Terug

Mooie houten zandbak met een afmeting van 100x100cm. Het hout is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. De zandbak heeft een stevige constructie met inbusbouten in de hoek en een mooie splintervrije afwerking. Er wordt een tweedelig houten deksel meegeleverd die uitstekend past op de brede houten rand. Het Noord-Europese naaldhout is voorzien van een FSC®-keurmerk. Wordt geleverd in bouwpakket waarbij de zijkanten al gemonteerd zijn.

EAN-nummer
8719074081007
Bestelnummer
0810
Lengte
100cm
Breedte
100cm
Hoogte
32cm
Houtdikte
28mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket (zijkanten deels al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.